34 Hufnágl Ice Trophy 17.5.2008 dráha Otrokovice
2008-05-11

Co na okolních dráhách se již prohánějí rychlá kola závodních speciálů, otrokovickou dráhu letošní premiéra teprve čeká.

Zahajujeme 34. závodem dne 17.5.2008 letní seriál Hufnágl Ice Trophy. Letos s malou změnou. Jak jste si jistě v upoutávce všimli, ke standardu 1:10 TOURING CARS s elektropohonem, se po dráze budou místo loňských placek prohánět monoposty té nejprestižnější kategorie. Formule F1.

I v letošním roce budeme po zásluze odměňovat vítěze na třech prvních příčkách ekvivalentní částkou price money, odvozenou z počtu startujících v dané kategorii.

Výbor RC Zlín si velmi váží pomoci všech, kteří se na přípravě otrokovické dráhy pro sezonu 2008 podíleli a z tohoto místa jim děkuje.

Těšíme se na všechny naše příznivce, srdečně vás zveme na náš otevírací závod. Zbývá jen popřát pro seriál sezony 2008 příjemné sportovní zážitky, férové soupeře a přízeň počasí.

UPDATE - pro ty z Vás, kteří se těšíte na pěkný pohár za celkové pořadí ze zimního seriálu, mám následující zprávu - vyhlášení se z technických důvodů přesouvá až na další pokračování HITu - tzn. 14.6.2008. Není to naše vina, a jak pravil klasik "Přátelé, kamarádi. My vám ty medaile přivezeme!" - ale až příště. Děkujeme za pochopení.
Výbor RC Zlín