HIT 71
2011-04-11
71.HIT je historií a s sním i další ročník zimního seriálu HIT 2010-2011.


I přes jarní termín i počasí se sobotního závěrečného závodu zůčastnilo slušných 64 jezdců. Smůlu měli jediní dva přihlásivší mohykáni v GT, kteří nakonec ježdění vzdali a o pořadí v cíli si střihli v depu :-) V ostatních kategoriích se ovšem jezdilo naplno. V sázce byl poslední příděl bodů a poslední možnost jak postoupit vzhůru celkovým pořadím.

Jak to celé dopadlo si máte možnost prohlédnout ve výsledcích.

Průběh závodu jste mohli sledovat online na www.masters.cz - Igor Vlahovič stíhal statečně jak závodění, tak psaní. Vítr z plachet mi velmi pěkným reportem, který už od včerejška visí na rcmagazinu.cz, sebral Kuba Šimurda :-) Doporučuju! Tradičně se rozepsal i Karel Martinec. Tonda Hráček okomentoval "svou" kategorii F1.

Ihned po závodě proběhlo i celkové vyhlášení sezóny. Rozdaly se poháry a sladkosti. Věcnými cenami byli odměněni nejlepší junioři v kategorii Superstock. Pěkné diplomy, poháry a věcné ceny pro jezdce formulí připravil Antonín Hráček k RC klubu Elišky Junkové, jakožto pořadatel Zimního poháru F1.

Chtěl bych poděkovat všem, kteří se na průběhu Zimního seriálu HIT aktivně podíleli, časoměřičům a dobrovolníkům, kteří nám chodili pomáhat s páteční přípravou dráhy. A samozřejmě taky všem jezdcům, kteří nás v hojném počtu poctili svou přízní. Nesmím zapomenout ani na partu ochotných nadšenců z našeho klubu, kteří před zahájením sezóny vykouzlili nový pohodlný empair pro jezdce. Záměrně nikoho nejmenuju, protože se bojím, že bych na někoho zapomněl :-)

Co ovšem ještě není u konce je Národní XRAY Serie, které byl i letos náš seriál součástí. GRAND Finále tohoto seriálu proběhne v Trenčíně na nádherné asfaltové dráze přímo v areálu firmy XRAY o víkendu 29.4.-1.5.2011. Podrobnosti na www.rcxauta.cz
PN