HIT 139 pozvánka
2017-11-13
Pro termín nadcházejícího závodu jsme se rozhodli využít páteční sváteční volno a zbytečně "nedrobit" prodloužený víkend. Doufám, že to Vaše drahé polovičky s předstihem ocenily a všichni jste již obdrželi povolenky na výlet do Holešova :-)



Tentokrát budete mít možnost potrénovat i večer před závodem ve čtvrtek, a to nejdříve od 21:30. Počítáme, že asi hodinu a půl, zhruba do 23:00. Dřív opravdu nemá cenu jezdit, leda byste nám chtěli pomoct se stavbou dráhy :-) V tělocvičně se bohužel nedá přenocovat.

Tentokrát nás čeká závod s jednou obměnou. Kategorie Lemans se na tomto HITu pojede jako součást Moravian Lemans Serie. Jistě si pamatujete na loňský závod Lemans Serie v Holešově při HITu, který přinesl kromě největší účasti v rámci této kategorie i příjemné osvěžení v podobě jiného způsobu počítání jízd. Věříme, že stejně tomu bude tak i letos. Informace od pořadatele Lemans Serie - Romana Krejčího, byste již měli mít v mailových schránkách. Absolutní pořadí v této kategorii se normálně bude počítat do seriálu HIT! (pro jistotu zdůrazňuji: žádný paralelní závod Lemans v rámci HITu se nepojede, všechny Lemansy pojedou v rámci Lemans Serie).

Všechny ostatní kategorie se jedou dle letošních pravidel HITu. Všecko byste měli znát a kdo si potřebuje cokoliv osvěžit, najde to v propozicích:

Ve zkratce krátká rekapitulace kategorií:
TC-Modified - vše volné
TC-Stock - pouze označené regulátory Hobbywing + losovaný motor 13.5, pneu HUDY
Formule 1 - libovolný zero boost regulátor, motor 21,5, gumová kola
Truck - zero boost regl, motor 17,5 nečasovaný LRP, NOSRAM, GFORCE
1:12 - zero boost, motor 6,5
Lemans - tentokrát dle pravidel a podskupin Moravian Lemans Serie


Přihlášky zde

Startovní listina zde
PN