HIT 150 pozvánka
2018-11-12
Zimní sezóna nabírá na obrátkách a my v Holešově pojedeme v sobotu, 17.11.2018, již druhý zimní závod.

Celkově to bude už 150.HIT! A protože je to takové malé jubileum, připravili jsme si pro Vás losování několika zajímavých a docela hodnotných cen!
POZOR, podmínkou zařazení losování je přihláška do středečního poledne!
Takže neváhejte a přihlaste se hned :-)

Jsme rádi, že i letos můžeme v rámci HITu přivítat seriál Moravian Lemans Serie. Stane se tak právě na nadcházejícím závodě. Jak jistě víte, v této sérii je obvyklý trochu jiný systém jízd a proto připomínám, že kategorie Lemans pojede jednu kvalifikaci na 5 minut na nejrychlejší kolo a poté 5 finálovek na 6 minut, které se budou všechny sčítat. Absolutní pořadí v této kategorii se normálně bude počítat do seriálu HIT! (pro jistotu zdůrazňuji: žádný paralelní závod Lemans v rámci HITu se nepojede, všechny Lemansy pojedou v rámci Lemans Serie). Vyhodnoceny a oceněny budou samozřejmě i podskupiny v rámci MLS.

Všechny ostatní kategorie se jedou dle aktuálních pravidel HITu. A jsou to TC-Modified, TC-Stock, Formule-1, Truck, Free-Stock

Pokud jste z větší dálky a zvažujete už páteční příjezd, jistě Vás potěší, že večer, od 20:30 do 22:00 bude v hale možno trénovat!

Propozice zde.



Přihlášky jsou v plném proudu.
PN