Zima je pryč a s ní i Zimní Hufnágl Ice Trophy
2007-04-03

Jak to viděl Rc Max. Zimní Hit se nesl celkově v pohodě a v poklidu, jak je to u Zlínských okruhářů zvykem. Chtěli bychom tímto pochválit pořadatele a všechny co pomáhali, aby se Zimní Hit uskutečnil a probíhal v takové pohodě, jak probíhal. Především bychom chtěli poděkovat Petrovi Novotnému, který stíhal perfektně jezdit a mezi tím obsluhovat časomíru (taky perfektněJ ). Náš dík také patří těm, kteří se nebáli a pustili se do navrhování tratí. Především tedy Martina Bábovského jun (Rc Max se chválit nemusí). Velký dík patří určitě firmě PD Model, která nám po celý Hit pekla pneu a starala se o to, aby se mohly tyto závody uskutečnit. Na výsledkové listině se letos v zimě objevilo 60 jezdců a to je veliký úspěch pro RC Zlín

Open

Kategorie Open se celkově zúčastnilo 26 jezdců. Prvních 12 jezdců skončilo v následujícím pořadí. Na 12tém místě skončil Libor Černý následován synem Adamem, který skončil 11tý. Na krásném 10tém místě skončil náš velevážený řídící Karel Neudek. Deváté místo padlo na Holomoockého jezdce Miru Křížka, který je ukázkou toho, že odjet čtyři závody na jedněch gumách není problém. Osmý skončil elektrikář z STS Chvojkovice Brod Richard Granát. Sedmé místo patří Zdendovi Šafářovi, který byl donucen jít do této silné kategorie. Šestý skončil Sprinter Z.Zikmund. První pětku uzavírá Kuba Černý, který jel velmi pěknou jízdu, ale na zkušené borce to však nestačilo. Na čtvrtém místě se umístil Předseda STS Chvojkovice Brod Milan Peška alias ”František Koudelka”, který stíhal dvě kategorie. A konečně medailové pozice. Třetí skončil Největší Zlínský DEALER Mira Dolanský z STS, jehož výkony byly dobré=za 3. Druhé místo si vybojoval Petr Novotný, který sváděl pěkné souboje s vítězem této kategorie Martinem Bábovským. Martin jel opravdu pěknou čistou jízdu a určitě se bylo na co dívat.

Stock

Této skupiny se celkem zúčastnilo 25 jezdců. Na dvanáctém místě se umístil nejmladší účastník našich závodu Honza Zádrapa. Jedenácté místo patří Tomášovi Ohnůtovi ze stáje BMW. Desátý Adam Ohnůt také ze stáje BMW. Devátý Dan Štuler nám ukázal,ž e jízda pozadu a přes mantinely není žádný problém. Osmý Vlasta Handl se zúčastnil pouze čtyř závodů (bohu dík pro soupeře J ),jinak velmi pěkné výsledky…. Martin Šafář obsadil pěkné sedmé místo. Šestý skončil Vilda Gabriel, kterému se zimní sezóna moc nevyvedla (Rc Max). Páté místo si vyjel Luba Španěl, který dokázal se svou Fábií WRC jezdit velmi pěkně. Čtvrtý skončil Leo Zádrapa, který se neustále zlepšuje a dokáže držet krok s mladými závodníky. První trojici uzavírá nejmladší z klanu Bábovských, který jel opravdu velice hezky, ale na první dva borce to nestačilo…. Druhý skončil Vítězslav Křemeček, který se velice zlepšil a tato sezona se mu vydařila. První skončil Martin Bábovský jun., který se stal suverénem této skupiny. Jestli jel pěkně posoudit nemůžeme, protože jsme na tribuně stáli vedle něj J .

MT18

Této kategorie se zúčastnilo celkem 19 jezdců. První pětku uzavírá Honza Matyáš. Čtvrtý se umístil Petr Sekula, který dokázal se svým Sekimobilem zajet pěkné závody. První trojku ovládli jezdci z STS Chvojkovice Brod. Třetí skončil elektrikář Ríša Granát, kterému se s monstrama opravdu daří a na druhém místě Dealer Mira Dolanský, který ze svojí Amerikou zajel opravdu chvalitebně. První skončil Předseda STS Milda Peška, který se svým Žralokem zajel výborný výsledek.

Max