Vyhlášení vítězů 2007
2007-10-16
A je to za námi, sezóna vyhlášena, ceny rozdány, beran ogrilován a pojeden. Dne 12.10.2007 jsme se sešli v nám již známém prostředí Biofarmy Juré, kde jsme ocenili jak nejlepší jezdce sezóny, tak i naděje tohoto sportu. Já jsem dorazil na farmu již kolem třetí hodiny abych pomohl připravit prostředí pro naši slavnost. V tu dobu se beránek již pilně točil na rožni a tak jsme s panem domácím jen narazili soudky s pivem a kofolou. Jako první na místo dorazili mládežníci Křemílek a Vochomůrka. Hned za nimi Karel. A pak tam bylo najednou 30 lidí. A už to jelo…


Zábava v plném proudu a kolem 19:30 se začalo s vyhlašováním nejlepších. Jak kdo dopadl se můžete dočíst v popiscích v galerii u jednotlivých fotek. Speciální cenu dostal i Karel Neudek za jeho mistrovské kousky za volantem. Po vyhlášení proběhlo několik nájezdů na berana u grilu. Všichni jsme se letos shodli, že beránek byl nadmíru povedený a velmi chutný. Zvláště při kvalitním zalitím točenou Černou horou.


Vzhledem k nižší teplotě jsme se všichni přesunuli do pecí vytápěných prostor farmy a již v menším počtu jsme diskutovali nad průběhem sezóny. Došlo také na promítání fotek z našich závodů. Mládežníci se odebrali prohánět kulečník ve vedlejší místnosti. Kolem 12hodiny začalo docházet ke značnému úbytku beranujících a tak jsme akci pomalu ukončili.

Již teď se všichni těšíme jak a kde budeme vyhlašovat sezonu další.

Nyní si dáme týden volno a 27.10.2007 všichni nashle na prvním závodě na koberci v historii RC Zlín.

Fotky z této akce naleznete v této galerii i s ftipnými komentáři :)
Jakub