28. Hufnágl Ice Trophy 27.10.2007 koberec ZŠ Želechovice
2007-10-19

Beran pořádně ještě ani nesesedl trávícím traktem a safra už je to tady znovu. Letos premiérově co se týče motorů v kateforii pojedeme 10,5T brushless a k tomu jako ekvivalent 19T kotvu. A jak bývá u nás zvykem, mela byla kolem pravidel. A jak u nás bývá zvykem, do doby než naše závodiště opustí poslední komutátorový motor, se s tím pravda nějak poperem. Aby nikdo nepřišel zkrátka, rozuměj, polevnu k poháru.

Pochopitelně jako každým rokem

A standardní skupinu pro nováčky a začínající jezdcen s motorem MIG - Carson letos jen s novým příznačným názvem

Kolekci nabídky ke kroužení po dráze v tomto případě i s překážkama, nástrahama, prolízačkama, uzavírá kategorie vodoměrek 1:18

Letní sezona vyprodukovala spoustu talentů. Uvidíme jak se jim bude dařit na koberci. A nejen zvládat ruce ale především, Fair Play jízdu. Pravda budeme některé účastníky také postrádat. Letošní vítěz ve STOCK Ajgor se nám na beranovi pochlubil ostrým vozem na zimní sezonu 1/18, napěchovaným Li xxx . No, nemusí se bát, že mu někdo sebere vystátý důlek v asfaltu před nástěnkou na otrokovické dráze. Ten na něj do jara počká. Přejeme Ajgore pěknou sezonu v osumnáctkách. Dovolte vy všichni ostatní, co jste neutekli na zimu do skrčených kategorií abych Vás pozval na koberec 30 x 16 metrů do tělocvičny ZŠ Želechovice. To je druhá premiérová záležitost, neb doposud, loňskou sezonu jsme obouvali pinové gumy a klouzali po parketách. No bude se nám po parketách stýskat, ............. Tešíme se nashledanou sedmadvacátého v Želechovicích.
KN